TV2 Nord er et stort hit<br> viser nye seertal fra Gallup

TV2 Nord er et stort hit
viser nye seertal fra Gallup

24. november 2016 - kl. 15:05 - af

SæbyAvis.dk’s gode samarbejdspartner TV2 Nord overhaler i fin stil DR .

Sagen er nemlig den, at regionernes nyhedsudsendelse nu har overhalet DR’s ellers uovervindelige nyhedsudsendelse: 21.30-TV-Avisen. Således at de regionale nyheder klokken 19.30 nu landets største nyhedsudsendelse målt på seere.

Det er nye seertal fra Gallup, der afslører udviklingen. I de 13 uger målingen har fundet sted er det gennemsnitlige seertal på TV Avisen faldet her i 2016 til 522.000, og det betyder, at TV2 regionerne og dermed også TV2 Nord er den mest sete nyhedsudsendelse.

– Vi er meget stolte af, at nordjyderne tager så godt imod vores regionale nyheder, reportager og magasiner. Vi vil fremadrettet også ligge os i selen for at levere et produkt til nordjyderne, som folk åbner for og følger med i. De seneste flotte tal forpligter, siger chefredaktør Ingrid Buch, TV2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'TV2 Nord er et stort hit
viser nye seertal fra Gallup'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER