Fremtidens kystsikring var<br> i fokus på Christiansborg

Fremtidens kystsikring var
i fokus på Christiansborg

24. november 2016 - kl. 6:04 - af

Hvordan skal fremtidens kystsikring se ud i Danmark? Hvordan skal den finansieres? Og hvornår kan man få erstatning?

Der er mange spørgsmål at tage stilling til i debatten om fremtidens kystsikring i Danmark. En debat, som onsdag fik tilføjet endnu et kapitel, da blandt andet miljøministeren, Kystdirektoratet og flere andre deltog i en høring på Christiansborg.

– Der skal gøres noget. Det, det drejer sig om, er at finde ud af hvad, siger Bjarne Laustsen fra Socialdemokratiet, som var initiativtager til dagens høring, til TV2 Nord. Se hele indslaget ved at klikke her.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fremtidens kystsikring var
i fokus på Christiansborg'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER