Sæbys damer vinder udekampen mod Viby

Sæbys damer vinder udekampen mod Viby

23. november 2016 - kl. 6:42 - af

Sæbys 1. division damer vinder udekampen mod oprykkerne fra Viby efter en meget spændende og tæt kamp.

Sæby lægger ud med kampens første scoring og bringer Sæby foran med 2 -0. Hjemmeholdet tager så over de næste 4 minutter, og scorer de næste 11 point til stillingen 11-2. Sæby har svært ved at op dække skud fra distancen, og 9 af de 11 points bliver scoret på netop 3 pointskud. Men efter justering i forsvaret får Sæby stoppet Vibys run og scorer selv de næste 6 minutter 16 point, samtidig med at det gode forsvar holder Viby på kun 4 point. Perioden slutter med føring til Sæby med 15-18.

Anden periode: Igen har Sæby det svært mod Vibys skud udefra. Som i første periode får hjemmeholdet igen et run i de første 4 minutter til 10-2, men Sæby kommer godt igen de sidste 6 minutter af perioden. Viby bliver holdt på kun 4 point, mens Sæby scorer 15 points. Sæby kan gå til pausen med en føring på 29-35.

Tredje periode: Sæby starter med at få mange personlige fejl og kommer hurtigt i holdfejl. Det resulterer i en del straffekast til hjemmeholdet. Men trods de mange straffekast bliver der ikke scoret meget i denne periode, som ender helt lige 8-8. Sæby fører nu knebent 37-43.

Fjerde periode: Hjemmeholdet starter med et meget aggressivt pres. Sæby har meget svært ved at score og med 5 minutter tilbage af kampen, er alt åben ved stillingen 45-45. I de sidste 5 minutter af kampen bølger det frem og tilbage, men Sæbydamerne holdt hovedet koldt og hiver en smal sejr hjem på 51-54.

”Hele holdet ydede en fantastisk indsats i denne kamp. Alle hjalp hinanden og det betød også, at alle kom på scoringstavlen. I denne kamp havde Sæby hentet forstærkning. Der var comeback til centerspiller Nanna Vestenskov Jensen, som gjorde det rigtigt svært for Viby under kurven”, udtaler assistenttræner Jens Peter Legaard efter kampen.

Scoringer for Sæby: Signe Brandt 12 point, Charlotte Simonsen 9 point, Henriette Sørensen 9 point, Line Ypendanz 8 point, Nanna Jensen 6 point, Nina Munck 6 point og Louise Munck 4 point.

Serie 1 Herrer
Sæby – Pandrup 34-54.
Kampen var præget af dårligt sammenspil. Holdet er stadig nyt og har desværre ikke så mange sammenspillede kampe med i rygsækken.
Kampen bød på mange lækkerier fra begge hold, men hjemmeholdet fra Pandrup trak fra ved halvleg og så sig ikke siden tilbage.
Sæbys topscorer blev Tommy Henriksen med 20 point, men Steffen Blom må siges at være dagens lyspunkt med mange lækre afleveringer og detaljer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys damer vinder udekampen mod Viby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER