Frederikshavn Kommune søger<br> talentsportsklassekoordinator

Frederikshavn Kommune søger
talentsportsklassekoordinator

22. november 2016 - kl. 12:04 - af

Skoledistrikt Øst i Frederikshavn søger en talentsportsklassekoordinator pr. 1. januar 2017 eller hurtigst muligt.

Ved etableringen af talentsportsklasser august 2017 sættes der yderligere fokus på samarbejdet mellem skole og foreningslivet. Derfor søges en selvstændig og initiativrig sportskoordinator, der kan varetage koordination og samarbejde mellem skole og sportsklubber.

Stillingen, der er på 15 timer ugentligt, er tilknyttet Skoledistrikt Øst. Dette skoledistrikt er kommunes største skoledistrikt med ca. 1800 elever og 260 ansatte med almen- og specialklasser. Frydenstrand Skoleafdeling er arbejdsstedet.

I ansættelsen bliver du ansvarlig for talentsportsklasserne, som bliver en realitet august 2017.

I dit daglige arbejde har du ansvaret for optagelse af kommende elever og rekruttering af trænere til den specifikke træning. Du skal varetage bookning af lokaliteter i forhold til træninger og have overblik over økonomien vedr. talentsportsklasserne.

Samtidig samarbejder du bredt med sportsklubber og øvrige interessenter omkring talentsportsklasserne. Du vil have tæt kontakt til eleverne i talentsportsklasserne og samarbejde med lærere og forældre omkring elevernes skolegang og sport.

Ansøgningsfristen er 5. december – se meget mere ved at klikke her.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Kommune søger
talentsportsklassekoordinator'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER