Mystisk skiltning<br> på Solsbækvej i Sæby

Mystisk skiltning
på Solsbækvej i Sæby

18. november 2016 - kl. 0:05 - af

SæbyAvis.dk kunne forleden fortælle, at Solsbækvej i Sæby atter var åben. Det er også korrekt, men der mangler endnu asfalt enkelte steder, og der pågår arbejdskørsel til et par tilstødende gader, hvor der er gravet op.

Men skiltningen er lidt mystisk.

Kommer man sydfra, mødes man lige før Søndermarksvej af et misvisende, gult skilt med besked om, at Solsbækvej er spærret, selv om den kan passeres, og der er da heller ikke angivet nogen omkørsel.

Kommer man nordfra er skiltet med spærring drejet væk. Ved Søvangsvej 100 m sydligere er opstillet et skilt med overstreget bil (altså ingen kørsel) samt underskilt om arbejdskørsel tilladt. Og igen 200 meter sydpå møder man et skilt, som angiver vejarbejde og ujævn vej.

Det virker noget mystisk og rodet.

Tekst: Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mystisk skiltning
på Solsbækvej i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER