Stort tillykke til Bowlsholdet fra Firmaidræt Sæby

Stort tillykke til Bowlsholdet fra Firmaidræt Sæby

17. november 2016 - kl. 11:46 - af

I weekenden deltog en del af Bowlsholdet fra Firmaidræt Sæby i Bowlsturneringen i Lendum. De fleste spillere i Sæby har kun spillet Bowls i ca. ½ år, da aktiviteten er ny.

Derfor er det også rigtig flot, at holdet efter en meget tæt semifinale endte med en sejr i finalen og dermed vandt den flotte vandrepokal. Pokalen forpligter, og de skal nu afholde et stævne i Sæby inden for et år.

Holdet fortæller, at de er rigtig stolte af deres præstation. ”Vi er blevet rigtig glade for spillet, og hygger os sammen, når vi mødes om onsdagen. Der er plads til hyggesnak og grin samtidig med, at vi selvfølgelig spiller seriøst og gerne vil blive bedre.

Vi mødes i Sæby Fritidscenter, hal B, hvor vi pt. er 16 spillere, som spiller på 2 tæpper. BOWLS har planer om afholdelse af et stort Nordisk stævne i Sæby Fritidscenter i april mdr. 2017. Det glæder vi os meget til at være en del af.

Aktiviteten startede som nævnt i foråret 2016, og vi har allerede investeret i tæppe nr. 2. Vi spiller hver onsdag kl. 11.30-12.30, og alle kan være med! Kom og kig på, eller kontakt os på tlf. 9846 4369, hvis du vil vide mere.

Vi starter en ny sæson op efter nytår”, slutter holdet.

Bowls er en blanding af petanque og curling. Det er et spil alle kan deltage i – både nybegyndere og øvede, og Firmaidræt Sæby har instruktører til stede, som kan forklare spillets regler.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort tillykke til Bowlsholdet fra Firmaidræt Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger