Sæby Miniby glæder sig over<br> genåbning af Solsbækvej

Sæby Miniby glæder sig over
genåbning af Solsbækvej

17. november 2016 - kl. 8:04 - af

I minibyen i Sæby er man rigtig glade for, at Solsbækvej nu igen er åbnet for trafik.

Den spændende og utrolig flotte mini-by har nemlig adgangsvej fra Solsbæksvej, der har været gravet op i rigtig lang tid i år.

Vejarbejdet på Solsbækvej har for minibyen i år betydet en nedgang i entreindtægter på mindst 20 procent, hvilket angiveligt er et sted omkring 30.000 kroner, fortæller de gode mennesker i Minibyen, som arbejder året rundt på nye projekter ude i minibyen og inde i værkstedet.

De er der som regel hver dag i dagtimerne, og så er publikum også meget velkomne. De åbner også gerne på andre tidspunkter for grupper på minimum 10 betalende personer. Kontakt minibyen i ordinær åbningstid på telefon 98466699.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Miniby glæder sig over
genåbning af Solsbækvej'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER