Vind den nye ribbensburger<br> på Sæby Sports Café

Vind den nye ribbensburger
på Sæby Sports Café

16. november 2016 - kl. 15:10 - af

Kurth Larsen har netop lanceret en rigtig velsmagende ribbensburger i Sæby Sports Café, og SæbyAvis.dk har smagt den – den var så god, at vi var nødt til at smage to for at være helt sikker på, at første indtryk nu også var det rigtige.

Det var det – vi anbefaler den med glæde, og indtil årsskiftet er den på tilbud.

Det er en meget velsmagende og let burger med friske råvarer. Sportscaféen i Pindborggade har i øvrige flere burgere og meget andet godt på menukortet – blandt andet dagens ret også til at tage med hjem.

– Vi har nu prøvet den af på kunderne, og hold da op. Ribbensburgeren er åbenbart noget, de gerne vil have, så nu skal endnu flere have lov at smage den til nedsat pris frem til årsskiftet, siger Kurth Larsen.

Ring gerne for bestilling på 2487 6696 hvis man vil være sikker på at få del i denne lækre burger.

Konkurrencen…
Han lokker nu i samarbejde med SæbyAvis.dk med to ribbensburgere i en lille hurtig konkurrence. Send en mail senest torsdag klokken 11.00 til redaktionen, så er du med i lodtrækningen om to ribbensburgere til spisning på stedet.

Det er jo en sportscafé med storskærm og alverdens muligheder for at spille, så for at deltage i konkurrencen skal du sende en mail med prisen på en Snack Basket – Kurv med Amerikanske snacks. Chili poppers, onion rings, mozzarella sticks, curly fries.

Andre konkurrencer på Sæby Sports Café
Kurth Larsen har lige nu også en konkurrence om fem julegavekort på hver 500 kroner til Rema 1000. Vinderen offentliggøres onsdag den 30. november efter klokken 21. Alle, der afleverer en bon fra køb i sportscaféen, er med i lodtrækningen.

I Sæby Sports Café kan alle aldre hyggede sig sammen om et spil ludo, matador, skak, yatzy og mange andre brætspil, eller måske et spil dart, lidt pool med mere. Storskærmen og andre tv viser masser af sport.

-Caféen kan bruges til mange sjove og spændende timer, og der er åbent hele dagen hver dag. Vi siger velkommen til unge og ældre og alle andre, og vi er klar med god mad eller måske varm cacao/ kaffe/te og et lækkert stykke kage, siger værten.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vind den nye ribbensburger
på Sæby Sports Café'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger