Tirsdag blev Solsbækvej<br> atter åben for trafik

Tirsdag blev Solsbækvej
atter åben for trafik

16. november 2016 - kl. 7:39 - af

Efter mange måneders arbejde blev Solsbækvej i Sæby tirsdag atter åben for trafik.

Der har været noget i vejen i to omgange – før og efter sommerferien – og nu er skilte med vejarbejde og omkørsel fjernet til stor lettelse for mange ikke mindst gæsterne til Sæby Miniby. Der resterer dog fortsat lidt arbejde med blandt andet fortove og lignende, men Holmen Anlæg knokler på.

Frederikshavn Kommune kunne ikke nå at færdiggøre det omfattende kloakeringsarbejde før sommerferien og valgte i ferien blandt andet af hensyn til de mange turister flere gange at retablere vejstykket med lag af grus og dermed holde det åbent for passage af biler og andre trafikanter.

Første etape før sommeren omfattende mindre spildevandsledninger lagt ned fra nord til syd indtil Munkevang. Senere blev der gravet ud til nedlægning af store regnvandsrør i forbindelse med separering af regnvand.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tirsdag blev Solsbækvej
atter åben for trafik'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER