Hørby Efterskole med bus<br> til Vendsyssel Teater &

Hørby Efterskole med bus
til Vendsyssel Teater &

14. november 2016 - kl. 6:56 - af

Elever fra Hørby Efterskole har en rolle i en stor forestilling i Hjørring mandag, hvor Vendsyssel Teater har planlagt en række events.

Anledning denne gang er, at eventkoordinator Pia Mourier har iværksat en såkaldt “pop-up” i forbindelse med, at hele teatrets administration flytter fra den gamle scene og teater i Dronningensgade til det nye teater- og oplevelseshus Vendsyssel Teater & på Banegårdspladsen.

Pia Mourier har arrangeret, at forskellige grupper fordelt på seks forskellige tidspunkter vandrer afsted fra det gamle til det nye teater med flytteting. Flyttefolk har deres helt egen forestilling…

De medvirkende i denne store forestilling er personalet, børnehaver, UCN, Cirksus Sune, Hørby Efterskole, unge fra Mimisis og Teater Talent Vendsyssel.

Hørby Efterskoles rolle i forestillingen er blandt andet at fortælle, at Vendsyssel Teater & er hele Vendsyssels teater. Efterskolen får dermed også plads i den film, der optages om denne begivenhedsrige mandag.

Så hvis du i Hjørring mandag støder på smagsprøver på noget af alt det, der efter åbningen 14. januar af Vendsyssel Teater & – plus for alt det andet ud over teater i det nye teater- og oplevelseshus – så nyd det og glæd dig til åbningsfesten den 14. januar og alt det, der venter der efter.

Vil du se mere om sæsonens forestillinger på Vendsyssel Teater, så klik her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørby Efterskole med bus
til Vendsyssel Teater &'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger