Julekoncert med Tove<br> Hyldgaard og Tonny Landy

Julekoncert med Tove
Hyldgaard og Tonny Landy

13. november 2016 - kl. 12:51 - af

Årets store julekoncert, der finder sted i Sæby Kirke torsdag den 1. december kl. 19.30 bliver helt sikkert en stor oplevelse, idet kirken får besøg af de to folkekære sangere Tove Hyldgaard og Tonny Landy.

Dette par har i en lang årrække formået at få et bredt publikum i tale med deres altid veloplagte og smukke koncerter, der forener populært, klassisk musik med operettetoner og evergreens.

De to sangere ledsages på flygel og de skal nok få tilhørerne i den rette julestemning med både kendte og mindre kendte julesange.

Det koster 100 kroner at overvære denne juleoptakt og billetter kan købes og afhentes på Kirkekontoret, Strandgade 13 i Sæby – telefon 98 46 39 37. Man kan også bare møde op på koncertaftenen og købe billetter ved indgangen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julekoncert med Tove
Hyldgaard og Tonny Landy'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER