Energihuset i Sæby har<br> vokseværk og flytter

Energihuset i Sæby har
vokseværk og flytter

13. november 2016 - kl. 11:35 - af

Virksomheden Energihuset i Sæby har i løbet af kort tid vækstet sig ud af de nuværende lokaler på Sdr. Ringvej og flytter den 1. december ind i større lokaler på Sæbygaardvej.

-Vi har vækstet noget og er nu 15 ansatte i alt. Vores nuværende lokaler er fine nok, men huset er ikke beregnet til at rumme så mange mennesker.

-Vi kan ikke længere være på Sdr. Ringvej, og vi glæder os til, at vi får mere plads at gøre godt med, siger Johnny Vittrup, der er partner i Energihuset.

Energihuset A/S så dagens lys i efteråret 2011. Det var i begyndelsen et kontorfælleskab indeholdende bygningsingeniør, og bygningskonstruktør og energirådgiver.

De tre rådgivere skulle drive hver deres firma fra kontoret og sparre indbyrdes og på den måde oparbejde en stærk profil på det nordjyske marked.

I dag har det samlede firma en rigtig stærk profil på landsplan blandt andet med en del større opgaver i hovedstaden og flere andre steder i landet. Der er kontorer i Hedensted, København og Kolding, så Energihusets medarbejdere kan være i nærheden af opgaverne.

– Vi er ikke større, end vi kan løse opgaverne internt, og det betyder, at alle her kan tage beslutninger. Det gør os meget fleksible med en personlig kontakt til kunderne, fortæller Johnny Vittrup.

Allerede i foråret 2012 var efterspørgslen på Energihusets arbejde så stor, at det blev nødvendigt at ansætte to medarbejdere, som skulle hjælpe i de tre virksomheder. I forbindelse med ansættelserne samledes de tre oprindelige firmaer i det nye Energihuset A/S.

Siden har efterspørgslen på rådgivning inden for byggeriets mange facetter været stigende, og det fortsætter heldigvis.

Fra sommeren 2015 har Energihuset A/S været ejet af Mads Peter Sørensen og Johnny Vittrup.

-Visionen for firmaet er til stadighed at kunne rådgive omkring alt, hvad der har med byggeri at gøre, hvad enten det er konstruktioner, statik, indeklima eller energi.

Tidens øgede fokus på energi, indeklima og miljø har sat sine aftryk i firmaet og blandt andet i Midtjylland kender man primært Energihuset A/S under navnet Dansk Bygnings Screening A/S.

Denne afdeling startede i efteråret 2015 for at skabe mere fokus på Energihuset A/S’ kompetencer indenfor screening, affaldshåndtering og rådgivning inden for miljøfarlige stoffer indenfor byggeriet.

En af mange opgaver lige nu er screening for fugtskader blandt andet i private hjem, boligforeninger med mere.

I den kolde tid har man måske tendens til ikke at skrue nok op for varmen for at spare lidt på pengene, men det kan blive rigtigt dyrt, hvis kulde og fugt udvikler skimmelsvamp og andre skader.

Nøgleord i Energihuset A/S:
energimærkning
termongrafering
bæredygtighed
materialerådgivning
brand
afløb og kloak
akustik
skitse og ide
byggeansøgning
myndigheder
byggestyring

Besøg virksomheden ved at klikke her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Energihuset i Sæby har
vokseværk og flytter'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger