Madam Smed Familien<br> i Sæby er klar til jul

Madam Smed Familien
i Sæby er klar til jul

12. november 2016 - kl. 8:57 - af

Den spændende gavebutik, Cafe og Webshop i hjertet af Sæby, Madame Smed, har fuld knald på at få pyntet op til jul – ja, Madam Smed Familien er faktisk klar til jul. Helt klar.

Gaver til alle anledninger med specielvarer og brugskunst samt mulighed for kaffe, te, kakao, hjemmebag og søde fristelser i butikkens Cafehjørne eller dagens suppe og lækre frokostboller med forskelligt fyld.

Det er sådan kort beskrevet Madam Smed og tilføj gerne; utroligt hyggeligt. Det kræver et besøg.

Julevarer til pynt og lækre sager til ganen ankommer fortsat til butikken. Smukke håndlavede kalenderlys til årets juledekoration er pakket ud og sat på hylderne.

Årets store nyhed er netop ankommet om ikke med julemanden, så dog med bud i julehumør. Det er en kvalitets chokolade julekalender til børn som for første gang produceret af Aalborg Chokoladen, som er garant for kvalitet og nydelse.

Madam Smed modtager også gerne bestillinger på julekalenderen til de voksne. Der er to varianter – en kalender til en eller til to personer.

-Vi hjælper dig gerne med ideer til sjove og personlige advents – og kalenderpakker til dine kære og klarer selvfølgelig indpakningen for dig. Ring 2987 3410 eller kig forbi i butikken – så skal vi sørge for at give dig en god start på den kommende julemåned, hilser Madam Smed Familien midt i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Madam Smed Familien
i Sæby er klar til jul'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger