Uopmærksomhed skyld i endnu et solouheld

Foto: Benny Wæhrens

Uopmærksomhed skyld i endnu et solouheld

11. november 2016 - kl. 16:03 - af

Den forrige historie om hvor mange, der mister livet i trafikken på grund af uopmærksomhed, blev torsdag tragisk understreget af blandt andet en trafikdræbt i Frederikshavn og i dag et solouheld mellem Sæby og Frederikshavn ved Vangen.

Fredag ved 13.30-tiden mistede en 29-årig mand herredømmet over sin bil på strækningen lige før Frederikshavn, hvor motorvej E45 ender, og hvor mange ikke får sat farten ned i tide efter motorvejen.

Bilen væltede rundt og endte på taget, men ifølge Nordjyllands Politi var manden kontaktbar og ikke kommet alvorligt til skade.

SæbyAvis.dk’s fotograf på stedet beretter om, at manden i bilen tilsyneladende ikke i første omgang havde lyst til at forlade den forulykkede bil. Der skulle overtalelse til, og da han endelig kravlede ud af bilen, virkede han noget konfus og blev hjulpet derfra af politiet.

Vejen mellem Sæby og Frederikshavn var spærret en kortere periode, da der lå vragrester på kørebanen, og bilisterne måtte køre en anden vej.

– Vi gav trafikanterne en melding om uheldet over radioen og opfordrede til at nedsætte hastigheden, siger Steen Hørlück, politikommissær ved lokalpolitiet i Frederikshavn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Uopmærksomhed skyld i endnu et solouheld' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger