Sæbys 1. division damer tabte ude mod Horsens

Sæbys 1. division damer tabte ude mod Horsens

11. november 2016 - kl. 0:54 - af

Det blev desværre ikke til det tætte opgør, som Sæbys 1. division damer havde forventet i denne udekamp mod Horsens.

Første periode: Sæbys Louise Munck, bringer Sæby foran 0-2 efter et par minutters spil. Begge holds forsvar står godt i denne periode, og angriberne får ikke meget plads Det gør, at der kun scores 11 point i alt til stillingen 5-6.

Anden periode: Horsens bringer sig foran i første minut med 8-6, men herefter er det Sæby, der får overtaget. De næste 5 minutter får Nordjyderne et ”run” på 11-0 til stillingen 8-17. Her er det primært Sæbys Louise Munck og Italienske Marianna Mocchia, som er en stor trussel under modstandernes kurv. Men desværre mister Sæbys grebet i forsvaret, og dette gør, at hjemmeholdet får hentet ind på Sæby. Horsens kan endda gå til halvleg med en føring på 25-19.

Tredje periode: Sæby prøver denne periode med nyt forsvar, men det stopper ikke Horsens skytter, som bringer hjemmeholdt yderligere foran 32-19 efter få minutters spil. Sæbys Henriette Sørensen og Line Ypkendanz holder dog stadig Sæby inde i kampen med flere flotte scoringer, men Sæby taber dog perioden, og stillingen er 46-33 ved periodens slutning.

Fjerde periode: Sæby prøver igen at ”trække” et nyt forsvar frem, men lige meget hjælper det. Horsens kommer nemt og ubesværet frem til afslutninger, som de udnytter optimalt. Ca. midt i perioden får Sæby lidt mere styr på spillet, og specielt er Line Ypkendanz blevet skudt varm. Hun scorer 10 af Sæbys 14 point i denne periode. Horsens formår dog at lukke kampen sikkert med slutresultatet 67-47.

Scoringer for Sæby: Line Ypkendanz 14 point, Henriette Sørensen 13, Marianna Mocchia 8, Signe Brandt 6 og Louise Munck 6 point.

”Jeg var meget skuffet over holdets indsats i forsvaret i dette opgør, hvor spillerne ikke holdt vores aftaler og ikke stolede på hinanden. I holdets tidligere kampe denne sæson har det ellers været angrebsspillet, som ikke har fungeret optimalt. Men nu på lørdag har vi en ny kamp, så her skulle vi gerne have fået rettet op på de fejl, som blev lavet i denne kamp”, udtaler træner Henrik Hansen efter kampen.

1 division damer                          Horsens – Sæby                             67-47

Periodecifre:

  • 05-06
  • 20-13
  • 21-14
  • 21-14

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys 1. division damer tabte ude mod Horsens' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER