Sæby HK’s U14 Drenge<br> videre i pokalturneringen

Sæby HK’s U14 Drenge
videre i pokalturneringen

11. november 2016 - kl. 7:31 - af

Sæby Håndbold Klubs U14 Drenge fik en flot sejr på 21-17 på hjemmebane torsdag over lokalrivalerne fra Hjørring/SHI Håndbold, og spillede sig dermed videre i pokalturneringen

-Vi var klar over at vi skulle spille koncentreret for at modstå nogle store fysiske spillere fra Hjørring. Det blev ikke en flot spillet kamp, men vores drenge forstod at spille en kamp uden mange fejl, fortæller cheftræner Daniel Nielsen efter kampen.

Målscorer for Sæby blev: Victor Kløve 13, Tobias Dam 7, Victor Strunge 1.

-Nu er vi videre blandt de sidste 16 hold fra hele Jylland, der normalt spiller i 1. eller 2. Division, og det bliver spændende, hvem vi trækker i næste kamp. Lodtrækning finder sted først i december.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK's U14 Drenge
videre i pokalturneringen'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER