Svineproducent fra Sæby på<br> delegeretmødets talerstol

Svineproducent fra Sæby på
delegeretmødets talerstol

10. november 2016 - kl. 0:01 - af

Landmand fra Sæby var på talerstolen ved dette års Delegeretmøde i Landbrug & Fødevarer. Tre repræsentanter fra LandboNord var på talerstolen. Det er muligt her under at høre de korte taler á to minutter her:

Medlem af LandboNord og svineproducent ved Sæby, Niels Kristian Oien, fortalte om de udfordringer han oplever på grund af miljøregler på sin bedrift.

1. næstformand i LandboNord, Lars Mellemkjær, fortalte om de generelle miljøregler og afgifter, som sætter en stopper på den generelle erhvervsudvikling af Nordjylland.

Formand for LandboNords Kreds 1, Hjørring, Hans Jørgen Boel, fortalte om LandboNords samarbejde med Hjørring Kommune og Nordjyllands Landbrugsskole Lundbæk for at opkvalificere ledige og flygtninge til at arbejde i landbruget.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Svineproducent fra Sæby på
delegeretmødets talerstol'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER