Første nederlag til Sæbys<br> håndbolddamer i Ikast

Første nederlag til Sæbys
håndbolddamer i Ikast

7. november 2016 - kl. 10:49 - af

Så gik den ikke længere for Sæby Håndbold Klubs damer i 2. division, som søndag fik sæsonens første nederlag ude mod Ikast, der vandt 34-28.

Træner Kim Sørensen fortæller:
-Søndag skulle vi spille mod Ikast, sidste sæsons nummer to i 2. division, så vi skulle spille op til vores allerbedste for at få point i denne kamp.

Inden kampen måtte vi desværre se vores topscorer Mette Kjærsgaard være syg, men hun stillede op til kamp, og vi håbede det bedste. Det blev dog en kamp, hvor vi hele tiden haltede lidt efter Ikast, og hvor vi to gange i løbet af første halvleg var bagud med tre mål. Alligevel kom vi igen og fik kontakt og går til pause bagud med 17-19 efter en absolut ikke en godkendt første halvleg.

I pausen snakkede vi om, at vores forsvar skulle stå bedre, og at vi skulle få tacklet af på deres skytter og samtidigt reducere vore egne fejl, så vi igen var helt med i kampen.

Anden halvleg gik egentlig som første, vi halter hele tiden lidt efter, og når vi igen fik kontakt, lavede vi en fejl i forsvaret, som Ikast var meget skarpe til at udnytte. Med 10 minutter igen var vi bare bagud med en, men desværre begynder vi at løbe tør for kræfter og mister tålmodigheden i angrebet, så vi får en masse kontra imod os. De løber igen fra os og vinder 34 – 28.

I dag fungerer vores forsvar slet ikke, selvom det er noget, vi ellers har arbejdet meget med de seneste måneder. Tingene gror ikke ind i himmelen, og kampen viste, at hvis ikke alle er på toppen, når vi spiller kampe, så er det svært. Men vi kommer stærkt igen og er klar til at tage til Hornbæk på lørdag.

Målscorere mod Ikast:
Mette Kjærsgaard 8
Simona Florea 5
Camilla Andersen 4
Malene Madsen 3
Sabina Bruun 3
Nataline Olsen 3
Josephine Jessen 2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Første nederlag til Sæbys
håndbolddamer i Ikast'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER