Sparekassen Vendsyssel<br> spiller gerne med på banen

Foto: Benny Wæhrens

Sparekassen Vendsyssel
spiller gerne med på banen

4. november 2016 - kl. 11:35 - af

-Vi støtter op om den lokale sport, og det er vigtigt for os – at være stærke derude, hvor kunderne bor og lever.

Det siger Lars Stoffersen fra Sparekassen Vendsyssels afdeling i Sæby, som forleden var sponsor for arrangementet med OL-sølvvinderne Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl i Sæby Badminton Klub.

-Vi går jo lidt en anden vej end andre og forstærker hele tiden vores tilstedeværelse og indsats i lokalområder. I Sæby er vi de senere år blevet væsentlig større og er nu ni ansatte.

-Sparekassen Vendsyssel er jo netop kendt for, at vi er tæt på kunderne, som hos os personligt kan møde medarbejderne. Det giver en rigtig god kontakt og forståelse, siger Lars Stoffersen, der primær arbejder med boligrådgivning.

-Vi vil også gerne ud blandt vore kunder i lokalområderne, og det var en af grundene til, at vi i samarbejde med Sparekassen Vendsyssel i Frederikshavn og badmintonklubben arrangerede mødet med OL-heltene. Sådan noget giver os lejlighed til at hilse på kunderne under andre forhold, og vi vil gerne tage del i det lokale liv.

Han har selv spillet badminton på højt niveau og har været leder og formand for Sæby Badminon Klub i mange år. Nu er han træner i ungdomsafdelingen i den badmintonklub, han har været medlem af i 40 år.

– Vi i Sparekassen Vendsyssel vil gerne støtte det lokale idrætsliv og gør det blandt andet også inden for golf og fodbold, siger sportsmanden i sparekassen.

Hans søn Mikkel Stoffersen, som nu spiller på højt niveau i Ikast, og hans makker David Kim spillede opvisningskamp mod Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl med sejr til det stærke køn – herrerne.

– Det var nu ikke så meget resultatet, der betød noget, men mere det, at de godt 200 i hallen fik lejlighed til at se, hvordan der spilles badminton på top-plan. Det var i øvrigt en rigtig god dag, hvor OL-sølvvinderne tog sig god tid både til at træne med ungdommen og til at fortælle om deres karriere. Det var meget spændende, siger Lars Stoffersen.

Mikkel Stoffersen spiller i Frederikshavn
Mikkel Stoffersen kan i øvrigt opleves i turneringskamp mandag den 5. december, hvor han med ligaholdet fra Ikast besøger Vendsyssel Elite Badmintons ligahold med kamp i Arena Nord i Frederikshavn fra klokken 19.

Mikkel Stoffersen fik sin opdragelse i Sæby Badminton Klub. Han blev i sin tid i Vendsyssel Elite Badmintons talenttrup trænet af netop Christinna Pedersen, som i øvrigt er fra Aalborg. Kamilla Rytter Juhl er oprindelig fra Skagen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sparekassen Vendsyssel
spiller gerne med på banen'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger