Gå med en tur i Sæby på<br> den portugisiske Camino

Gå med en tur i Sæby på
den portugisiske Camino

4. november 2016 - kl. 16:00 - af

På onsdag den 9. november klokken 14 får Sæby Pensionist og Efterlønsklub besøg af Tommy Jensen, der i ord og billeder vil fortælle om at vandre sammen med sin hustru som pilgrimme på den portugisiske Camino ad veje og stier.

Det blev en vandretur gennem smukke landskaber og middelalderlige byer fra Lissabon i Portugal til Santiago de Compostella i Spanien.

Arrangementet foregår som sædvanligt i “Manegen” Sæby Kulturhus.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gå med en tur i Sæby på
den portugisiske Camino'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER