Vejrudsigten: Lanternen<br> i Sæby varsler sne

Vejrudsigten: Lanternen
i Sæby varsler sne

3. november 2016 - kl. 9:08 - af

DMI gætter på sne, men på Lanternen i Sæby garanterer de sne nok og tilmed på flaske.

Fredag den 4. november er det nemlig atter tid til at frigive julebryggen, og det gør de på bodegaen Lanternen i Vestergade i Sæby også med levende musik, gratis X-Mas klokken 20.59 og med dette budskab:

Så falder sneen snart………………
På fredag går det løs, vi får besøg af “Mellem Os” som spiller fra 19-22.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vejrudsigten: Lanternen
i Sæby varsler sne'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER