DMI: Nattefrost på vej<br> Skat: Husk at få fradrag

DMI: Nattefrost på vej
Skat: Husk at få fradrag

3. november 2016 - kl. 0:43 - af

SKAT har offenliggjort en fornuftig reminder om at få isoleret og tilmed få fradrag for det. Anledningen er, at DMI varsler frost.

Husk at håndværkerfradraget er bygget om, og at du derfor kan få fradrag til forskellige håndværksydelser i hjemmet. Det gælder blandt andet isolering af tag og gulve eller udskiftning af radiatorer. Så burde du kunne holde varmen.

Læs mere på skat.dk/håndværkerfradrag

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DMI: Nattefrost på vej
Skat: Husk at få fradrag'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER