Alzheimerforeningen søger<br> Demensven-instruktører

Alzheimerforeningen søger
Demensven-instruktører

3. november 2016 - kl. 8:51 - af

Mandag den 7. november er der i Vrå et gratis endags-kursus for kommende demensven-instruktører. Kurset er det eneste i Vendsyssel i denne omgang.

Har du lyst og tid, så vær med til at udbrede viden og nedbryde tabuer om demens. Alzheimerforeningen søger Demensven-instruktører, der vil være med til at finde Demensvenner i deres lokalområdet. Derfor holdes et gratis endagskursus i Vrå den 7. november kl. 9.30-15.30.

Der er plads til 15-20 deltagere på hvert kursus. Kurset er gratis at deltage i og inkluderer frokost og øvrig let forplejning. Transportudgifter dækkes ikke. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Alzheimerforeningen på telefon 39400488 (hverdage kl. 9-15) eller send en mail til demensven@alzheimer.dk.

Læs mere og tilmeld dig ved at klikke her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Alzheimerforeningen søger
Demensven-instruktører'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER