Pernille hjælper dig til<br> at styre uden om vintersnue

Pernille hjælper dig til
at styre uden om vintersnue

1. november 2016 - kl. 8:17 - af

Du kan selv gøre meget for at styre uden om den værste vintersnue og træls omgang snotnæse.

Svaret ligger i dit køleskabs grøntsagsskuffe, hvis man spørger personlig træner, coach og kostvejleder Pernille H. Steenberg fra Lønstrup, som netop har udgivet en e-bog om juice og dens gavnlige virkninger og giver i den syv opskrifter på sunde juicer, man selv kan lave, smækfyldt med vitaminer og mineraler.

Mandag aften var hun omkring TV2 Nords studie for at vise, hvor let det er at lave juice, og at grøntsager kun gør oplevelsen bedre.

Få hele historien ved at klikke her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pernille hjælper dig til
at styre uden om vintersnue'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER