Sæbys håndbolddamer<br> vandt i Vesterhimmerland

SONY DSC

Sæbys håndbolddamer
vandt i Vesterhimmerland

31. oktober 2016 - kl. 12:01 - af

Sæby Håndbold Klubs damer i 2. division fortsætter med at vinde, og denne gang gik det ud over Team Vesthimmerland, der på hjemmebane i Farsø blev besejret 22-19.

-Så kom turen til Team Vesthimmerland, og efter den gode start, vi har haft, vurderede jeg, at vi til denne kamp var favoritter, men lad os bare sige, at den rolle ikke  bekom os vel, fortæller træner Kim Sørensen.

Første halvleg viser, at Sæby har et godt forsvar, og at holdets måldamer står på et godt niveau.

Træneren fortæller:
-Vi fører det meste af halvlegen med en to eller tre mål, men vores angrebsspil var en katastrofe i dag både afleveringer og afslutninger – boldene fløj rundt i hallen.

Dog holder vi skindet på næsen og går til pausen med en føring på 11-9. I pausen snakker vi om at vi skal forsætte de gode takter i forsvaret og få sat lidt mere speed på vores kontra og få nogle kvalificerede afslutninger.

Anden halvleg starter fint med nogle gode kontraer, og vi får gang i nogle fornuftige skud. Desværre har vi i sidste kamp mod AGF vist, at vi har svært ved at spille i overtal, og i dag var ingen undtagelse, så vi spiller i dag en del i overtal uden at få noget ud af det.

De sidste 15 minutter af kampen vælger Team Vesthimmerland at gå frem og mandsopdække to af vores spillere, hvilket også voldte os en del problemer, så den sidste del af kampen endte som noget rod.

Heldigvis trækker vi til slut fra via et par gode kontraer så kampen ender 22-19.

Vi spiller ikke nogen god kamp i dag, men ingen tvivl om at det er lækkert at få to point, også når vi spiller mindre godt, så nu har vi en uge til at få arbejdet med de ting, der ikke rigtigt fungerer for os i dag.

Der er ingen tvivl om, at vi skal have trænet vores overtal samt de situationer, hvor modstanderen vælger at mandsopdække en eller to af vores spillere, så vi er bedre rustet til de situationer i de kommende kampe.

Allerede på søndag kommer sidste sæsons nummer to Ikast på besøg i Sæby Fritidscenter, så det bliver spændende, hvordan vi står mod FCM’s ligareserver.

Målscorere:
Mette Kjærsgaard 8
Camilla Andersen 4
Anette Kristensen 3
Simona Florea 3
Malene Madsen 3
Nataline Olsen 1

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys håndbolddamer
vandt i Vesterhimmerland'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER