Kalhøj i Sæby forærer<br> 100 par strømper væk

Kalhøj i Sæby forærer
100 par strømper væk

30. oktober 2016 - kl. 8:44 - af

Verdens lykkeligste strømper Happy Socks er landet hos Kalhøj i Sæby.

Danskerne er tilbage som verdens lykkeligste folk. Det fejrer Happy Socks med at give 10.000 par strømper væk, som led i introduktionen på det danske marked. Som navnet antyder, har mærket en lidt anderledes tilgang til en ellers kedelig ting som strømper.

Fredag den 4. november får verdens lykkeligste folkefærd mulighed for at iklæde sig et par ”lykkelige strømper”, da Kalhøj giver 100 par strømper væk til de første 100 kunder, som tropper op i butikken.

Dette sker i 100 udvalgte butikker landet over, så i alt 10.000 par strømper får ben at gå på.

-Happy Socks er blandt andet kendt for deres globale samarbejder med blandt andet Pharrell, Snoop Dogg, Rolex, Paris st. Germain, etc. og deres udtryksfulde stil, fortæller Hans Ole Kalhøj fra butikken i Vestergade.

Happy Socks blev grundlagt i 2008 af to gode venner i Stockholm og er på kort tid blevet et af verdens største strømpebrands med en omsætning, der nærmer sig 500 mill. SEK og 40.000.000 par solgte strømper i 2016.

Kalhøj kommer til at forhandle et bredt udvalg af Happy Socks. Se mere om Kalhøj, Vestergade 25 i Sæby, ved at klikke her.

Bliv en del af Happy Socks familien
Følg os på: Instagram: @Happysocksofficial Twitter: @happysofficial Facebook: facebook.com/HappySocks/ Web shop: happysocks.com

Bemærk også sokkerne

Bemærk også sokkerne

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kalhøj i Sæby forærer
100 par strømper væk'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER