Sæbys historiske bydel<br> vedligeholdes flot

Sæbys historiske bydel
vedligeholdes flot

28. oktober 2016 - kl. 8:08 - af

I Sæby er man rigtig gode til at vedligeholde de smukke hus i den gamle bydel, og det skal de have ros for – ejerne – som både er indfødte og nye hel- eller deltids sæbynitter, der har købt bolig i dejlige Sæby.

De smukke gamle bygninger skal vedligeholdes løbende, og det bliver de, som her dokumenteret forleden i Algade.

Sæby er viden om kendt for sit helt særlige miljø, der i meget høj grad knytter sig til havnen og til Sæby å.

Det historiske og flotte område ved havnen og åen, Strandgade og Algade udgør således en stor del af Sæbys historie med mange bygninger af ældre dato og herunder kirken, det gamle torv med rådhuset, råd – og tinghuset i Algade, Hans Grams Gård samt mange andre flotte og bevaringsværdige bygninger.

Her er smukt – og her er fred og ro for sjælen – og samtidig masser af spændende liv hos kunsthåndværkerne, på turistkontoret eller i Retfærdigheden – kulturhuset.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys historiske bydel
vedligeholdes flot'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER