To heldige vindere af kasse<br> fra Klostergyden’s Fisk

To heldige vindere af kasse
fra Klostergyden’s Fisk

27. oktober 2016 - kl. 10:53 - af

I samarbejde med Klostergyden’s Fisk i Sæby har vi nu udtrukket to heldige vindere af en fiskekasse med lækkerier fra den populære fiskeforretning på havnen i Sæby.

De to fiskekasser sælges i denne uge til fordel for Knæk Cancer, og SæbyAvis.dk vil – som Klostergyden’s Fik – gerne være med til at støtte kampen mod kræft.

Konkurrencens vindere
Vi spurgte om efternavnet på indehaveren af Klostergyden’s Fisk i Sæby – lige ved siden af Aaen – og svaret var Aaen. Det vidste alle – og der var rigtig mange – som legede med.

Vi siger tillykke til Tenna Petersen fra Sæby og Hanne Kristiansen fra Thyholm. Tenna Petersen henter sin kasse i Klostergyden’s Fisk i dag, og Hanne Kristiansen får den tilsendt – det gør de nemlig også hos Klostergyden’s Fisk – se her deres web-shop.

Fiskekassen, pakket med lækkerier fra havets store spisekammer, er specielt sammensat i anledning af Knæk Cancer-kampagnen og kan kun købes og bestilles i denne uge. Klostergyden’s Fisk har åben alle hverdage også lørdag. Se mere ved at klikke her.

Knæk Cancer
Hver tredje dansker bliver ramt af cancer, og der er al mulig grund til at støtte op om kampen mod den frygtede sygdom.

De barske tal fra Kræftens Bekæmpelse afslører ubarmhjertig, at det næsten er os alle sammen, der har prøvet at miste en eller lige nu er pårørende til en, der er ramt af cancer.

Heldigvis bliver over halvdelen helbredt!

-Men der er stadigvæk rigtig langt op til 100 procent, som vi alle drømmer om. Vi hos Klostergynden’s Fisk er med og kæmper for en fælles sag. Vi ønsker inderligt også, at koden knækkes til cancer, siger Helene Aaen fra Klostergyden’s fisk.

”Nogle studier har vist, at personer, der spiser meget fisk og mindre kød, har en tydeligt lavere forekomst af kræft i tarmen sammenlignet med personer, der spiser mindre fisk og mere kød. Om den positive effekt skal tilskrives fisk eller snarere det lavere indtag af kød, er svært at sige’’ (kilde cancer.dk)

-Alle os hos Klostergyden’s Fisk støtter op om denne sag. I uge 43 sender vi en lækker fiskekasse ud, hvor 100 kroner af kassens beløb går ubeskåret til Knæk Cancer. Samtidig får DU får sikret din sundhed i næste uge!

Kassen indeholder:
800 gram klostergyden’s fiskefars
10 styk håndflået rødspættefilet
200 gram hjemmerørt remoulade
1 citron

Pris 198 kroner og heraf går 100 kroner til Knæk Cancer. Bestil den her:

Vi omtaler gerne initiativer til at støtte Knæk Cancer – send en mail til redaktionen.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To heldige vindere af kasse
fra Klostergyden's Fisk'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger