Frigga fra Sæby på Nordens<br> største kreative messe

Frigga fra Sæby på Nordens
største kreative messe

27. oktober 2016 - kl. 16:22 - af

Pernille Frigga Kragkær fra Sæby deltager fra fredag i Kreative Dage, som er Nordens største kreative messe.

Kreative Dage i det store messecenter Messe C i Fredericia byder på en lang række aktiviteter i form af workshops og demonstration af teknikker og materialer, som giver de besøgende en inspirerende og spændende messeoplevelse.

Pernille Frigga Kragkær er en kreativ designer og stifter af Friggafantasy.dk, der som antyder er på nettet og fysisk har butik – Frigga – på adressen Vestergade 14 i Sæby.

Hun siger selv, at hendes hoved er fuldstændig proppet med sjove ideer, kreative ting og nye designs. I butikken og i webshoppen finder man kreative ideer til sit eget håndarbejde.

På messen i Fredericia viser hun en række af sine spændende designs frem, og det er på messer som Nordens Største, at der både laves PR og etableres nye netværk, som gerne skulle resultere i endnu mere succes og salg for Pernille Frigga Kragkær.

I Frigga i Vestergade 14 finder kunderne masser af spændende kreative ting – garn – færdige smykker – accessories og beklædning. Der er ikke smykkematerialer i butikken, så dem er man nødt til at se på webshoppen.

Friggafantasy.dk tilbyder hjælp og ideer til strik, lækre smykker, sjove ideer, og holder kurser, foredrag, børnefødselsdage, venindeaftener og meget andet. Kun fantasien sætter grænser.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frigga fra Sæby på Nordens
største kreative messe'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER