Flere anholdt i volds-<br> sagen ved Elling

Foto: TV2Nord

Flere anholdt i volds-
sagen ved Elling

25. oktober 2016 - kl. 17:11 - af

Politiet anholdt i nat yderligere to mænd i sagen om drabsforsøg ved Elling. Tidligere er to mænd anholdt, sigtet for drabsforsøg.

Nordjyllands Politi har udsendt denne meddelelse om sagen.

I går, 24. oktober 2016 kl. 01.01, skete der et færdselsuheld i krydset Tuenvej/Skagensvej ved Elling syd for Strandby, hvor en varebil påkørte en knallert, der væltede. Føreren af knallerten kom ikke alvorligt til skade, og idet han henvendte sig, stak føreren af varebilen af.

Da knallert-føreren kiggede ind i bilens varerum, så han en ilde tilredt person – en 35-årig mand fra Skagen – der lå derinde. En tilkaldt ambulance bragte manden til hospitalet, hvor det kunne konstateres, at han havde ret alvorlige skader som følge af grov vold.

Kl. 01.11, samme nat, traf politiet en mand, der befandt sig 500-600 meter fra færdsels-uheldsstedet. Manden – en 31-årig skagbo – blev anholdt og genkendt af knallert-føreren som føreren af varebilen.

I forbindelse med den efterforskning, der foregik på uheldsstedet, fik politiet mistanke til endnu en person. Og senere, kl. 03.57, kunne politiet anholde denne person, en 30-årig mand fra Skagen.

Disse to mænd blev i går aftes varetægtsfængslet i fire uger; det skete for lukkede døre.

”Derfor kan vi kun sige, at vi har sigtet dem for drabsforsøg,” fastslår vicepolitiinspektør fra Nordjyllands Politi, Frank Olsen.

Mistænkeligt dødsfald
Politiets efterforskning ude på stedet for færdselsuheldet, ledte til, at man – omkring 350 meter derfra – fandt liget af en 50-årig kvinde, der lå på mark, umiddelbart syd for Elling Å, i nærheden af Strandby. Efterforskning har vist, at der er en familiemæssig relation mellem den afdøde kvinde, og den forurettede mand fra varebilen.

”Findestedet og relationerne taget i betragtning, så behandlede vi dødsfaldet som mistænkeligt,” siger vicepolitiinspektør Frank Olsen, og forklarer, at der derfor blandt andet blev tilkaldt teknikere og patruljehunde til at undersøge omstændighederne nærmere.

De foreløbige undersøger tyder dog på, at der er ikke foreligger nogen forbrydelse bag dette dødsfald.

”Men vi afventer fortsat det endelige svar fra obduktionen af afdøde,” siger Frank Olsen.

To nye anholdelser
Efterforskningen omkring dette dødsfald og den forurettede mand ledte politiet frem til en ejendom beliggende i Elling – og omkring kl. 0145 i nat, 25. oktober, anholdt politiet på adressen først en 36-årig mand, og kl. 0419 anholdt man en 48-årig mand. Politiet sigter den ene mand – den 48-årige – for drabsforsøg, mens den 36-årige er afhørt til sagen og derpå løsladt.

TV2Nord er først med det nyeste, så kig med på skærmen – også på hjemmesiden klik her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flere anholdt i volds-
sagen ved Elling'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER