Skjold Sæby tabte 0-3<br> til Aarhus Fremad

Skjold Sæby tabte 0-3
til Aarhus Fremad

23. oktober 2016 - kl. 17:30 - af

Efter en række flotte kampe og point på kontoen røg Skjold Sæbys fodboldhold i Danmarksserien søndag ind i et 0-3 nederlag på udebane til Aarhus Fremad.

-Vi var ikke 100 procent klar, og kampen var reelt allerede afgjort efter 17 minutter, da de kom på 2-0. Det sidste mål faldt efter en times spil. Vi så tunge ud på en regntung bane, og måske var vi mærket af flere ugers hård træning og kampe, siger træner Nikolaj Dorff.

Mads Boelskifte fik to hurtige gule kort og så det røde og er i karantæne i næste kamp. Det samme er Christoffer Nødgaard, som fik gult kort i kampen.

Sæbys træner Nikolaj Dorff havde frygtet kampen lidt, da Aarhus Fremad efter hans mening er rækkens bedste hold.

Næste kamp for Skjold Sæby er på hjemmebanen Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag den 29. oktober klokken 13.30, hvor Vatanspor fra Aarhus kommer på besøg. Derefter kommer AaB til Sæby, og det er to meget vigtige kampe, hvor sæbynitterne skal have point og helst sejre.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold Sæby tabte 0-3
til Aarhus Fremad'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER