På onsdag åbner i Sæby<br> Kirke Legestuen Mariehønen

Foto fra Turisthus Nord

På onsdag åbner i Sæby
Kirke Legestuen Mariehønen

23. oktober 2016 - kl. 11:59 - af

Legestuen Mariehønen i Sæby Kirke slår dørene op onsdag den 26. oktober – og vil i fremtiden være åben på onsdage mellem klokken 9.30-12 i underetagen i kirken – Mariehuset.

Her vil børn i alderen cirka 1-6 år kunne mødes og danne relationer på kryds og tværs med deres voksne. Det kan være forældre, bedsteforældre, private dagplejere med flere. Mindre søskende er selvfølgelig også velkomne.

I legestuen er der plads til fri leg og hygge. Der vil også være sanglege, børnevenlige salmer og indimellem kreative aktiviteter, bibelfortællinger eller ture ud af huset. Alle idéer og ønsker er velkomne, og programmet kan tilpasses og varieres fra gang til gang.

Per voksen betales 10 kroner per gang, som blandt andet går til kaffe/saft og brød. Kom glad, frisk og vær med – ingen tilmelding er nødvendig.

Har du nogle spørgsmål ring gerne til legestuens leder Birthe Særkjær Jeppesen på telefon 20766413 eller skriv til hende. Kig også gerne forbi Facebook-gruppen: ”Legestuen Mariehønen” for at se program, stille spørgsmål, komme med gode idéer og så videre.

Bag initiativet står blandt andre nogle af Sæbys tilflyttere med Kathrine Møller som en af frontfigurerne.

Mødre i tilflyttergruppen har fundet sammen efter borgermøderne op til Masterplanen for Sæby, da de har en fælles interesse i at gøre noget godt for byen set ud fra børnefamiliernes perspektiv.

SæbyAvis.dk hilser tilflyttere og deres intiativer rigtig meget velkommen – og vi fortæller gerne de gode historier. Skriv til redaktionen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'På onsdag åbner i Sæby
Kirke Legestuen Mariehønen'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger