Tyve stjal mountainbikes<br> og havetraktor i Sæby

Tyve stjal mountainbikes
og havetraktor i Sæby

21. oktober 2016 - kl. 12:59 - af

En havetraktor af mærket Stiga Park og to mountainbikes af mærket Principia. Dét blev udbyttet for tyve da de mellem mandag den 17. oktober og torsdag aften den 20. oktober begik indbrud i et udhus på Stensnæsvej i Sæby.

Udehuset var ikke låst. Det er “kun” tyveri og ikke indbrud, hvis du glemmer at låse døren, oplyser Nordjyllands Politi som kan kontaktes på telefon 114.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tyve stjal mountainbikes
og havetraktor i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER