Klostergydens Fisk<br> på havnen og på nettet

Klostergydens Fisk
på havnen og på nettet

21. oktober 2016 - kl. 6:53 - af

Der er fart på Sæbys populære fiskehus, Klostergydens Fisk, hvor kokkene har fyldt delikatessen med lækkerier i form af forskellige salater og røgvarer.

Klostergydens Fisk har siden 2005 leveret fisk og skaldyr af topkvalitet fra butikken på Klostergyden 9a i Sæby – anført af indehaver og ejer, Helene Aaen, som på hjemmesiden præsenterer virksomheden:

Vi er absolut ikke bare en fiskehandler i gængs forstand, men vi er et fiskehus, hvor vægten lægges på råvarer af allerhøjest kvalitet. Af samme grund stræber vi altid efter at bringe det friskeste produkt til vores kunder.

I 2013 udvidede hun den fysiske butik på Klostergyden 9a med en internetbutik. I web-butikken hersker den samme høje kvalitet som i selve fiskeri-forretningen. Det vil sige, at fiskene som hovedregel handles om morgenen på auktion i Skagen og Strandby – og leveres samme dag til web-fisk kunderne.

Klostergydens fisk er som regel håndfileterede. Håndfiletering er meget mere skånsom mod fisken end maskinudbening, som kræver meget store mængder vand – hvilket udvander fiskens smag og struktur. Derved bevares den gode smag også meget bedre.

Besøg butikken på nettet her og så mere om butikken på havnen i Sæby ved at klikke her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Klostergydens Fisk
på havnen og på nettet'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER