Brand i ejendom mellem<br> Asaa og Dronninglund

Foto: TV2Nord

Brand i ejendom mellem
Asaa og Dronninglund

21. oktober 2016 - kl. 6:25 - af

Nordjyllands Beredskab blev torsdag aften kort før klokken 22 kaldt ud til en brand på en landejendom på Kibsgaardmosevej nær mellem Asaa og Dronninglund.

– Der er ild i stuehuset, da vi kommer herud og overetagen er overtændt. Vi har fået skåret taget og på den måde begrænset branden, fortalte indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab Klaus Andersen på stedet til TV2Nord.

Der er tale om en ubeboet ejendom, så hverken dyr eller mennesker har været i fare i forbindelse med branden, der torsdag aften ved 23-tiden beskæftiger 12 brandmænd fra Falck-stationen i Dronninglund.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brand i ejendom mellem
Asaa og Dronninglund'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER