Video: Sæby er jo<br> dejlig hele året rundt

Foto fra Turisthus Nord

Video: Sæby er jo
dejlig hele året rundt

20. oktober 2016 - kl. 6:41 - af

Vi ved jo godt, at Sæby er en perle, og vi vil gerne vise byen og området frem hele året rundt.

Lige nu er der mange mennesker i området på grund af efterårsferien, hvor vejret indbyder til andre aktiviteter og gøremål end om sommeren, hvor Sæby tiltrækker flere og flere gæster år for år.

Modsat andre pletter på Danmarkskortet bliver Sæby aldrig sådan rigtig overfyldt af gæster, og det er jo også en charme i sig selv. Her er mennesker og liv, og her er også plads til fred og ro og fordybelse.

Vi vil gerne, at endnu flere får øjnene op for Sæby-områdets herligheder hele året rundt, og vi kan alle være med til at sprede budskabet ved at vise andre den flotte video, som Turisthus Nord her under præsenterer – optaget i sommeren 2015.

Turisthus Nord beskriver det således: Sæby er en herlig og charmerende by med et godt handelsliv, en livlig lystbådehavn, skønne strande og smuk natur. Her er stadig originale huse og oprindelig vejbelægning, så nyd videoen og drøm dig væk til en tur på toppede brosten.

2 kommentarer til “Video: Sæby er jo
dejlig hele året rundt” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Video: Sæby er jo
dejlig hele året rundt”

  • Havde nok været en “stærkere” oplevelse med en dansk sang til, men forståeligt har man valgt engelsk for at komme længere ud med budskabet.
    En smuk og hyggelig video…

  • Flemming Thingbak

    Super flot video – højt niveau…
    Smukt og modigt musikvalg…

    Godt gået…

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Video: Sæby er jo
dejlig hele året rundt'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER