Klamme magneter, banko og<br> harmonikamusik i Østervrå

Klamme magneter, banko og
harmonikamusik i Østervrå

20. oktober 2016 - kl. 6:54 - af

Østervrå Bibliotek byder torsdag på ”Klam quiz og Fakta” og du kan også lave klamme magneter på biblioteket.

Ækle edderkopper, afskyelige flagremus og fæle fantasifigurer – det er det, der skal laves i dag torsdag fra klokken 15-17. Og de skal alle sammen kunne hænge på din mors køleskab, fortæller biblioteket.

Det er nemlig magneter, vi kaster os over. Hvad er sejere end magneter, du selv har lavet? Du kan hænge dem på alt, der er i metal. De kan måske endda hænge på din cykel? Du kan også lave de sejeste gaver, og en speciel magnet type kan ligefrem holde på dine huskesedler. Det er ikke for pattebørn!

Det er ganske gratis at være med på Østervrå Bibliotek i dette arrangement for børn, og efter mørkets frembrud er luften fuld af numre i Østervrå Hallen.

Torsdag aften kommer der nemlig gang i bankopladerne, når Østervrå Seniorer med flere holder det årlige efterårsbanko i Østervrå Hallen. Et yderst populært indslag, hvor alle aldersgrupper er med, og mange kommer hjem til byen, for at være med. Det er ren råhygge!

Fredag aften er fem harmonikaorkestre klar til at spille op til den store Danseaften i Østervrå Hallen, så der er gang i sagerne i Østervrå.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Klamme magneter, banko og
harmonikamusik i Østervrå'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER