Sikre skoleveje: Kig også<br> på kørsel med skolebus

Sikre skoleveje: Kig også
på kørsel med skolebus

19. oktober 2016 - kl. 17:46 - af

Det er godt at sikkerheden står i højsædet, når det gælder vore børn og børnebørns færdsel til og fra skole med både cykelstier og signallys etc.

Men måske skulle man også lige kaste et blik på kørslen med skolebus.

Jeg oplever at skolebussen, når den sætter børn af foran en fodgængerovergang, og sikkert i den bedste hensigt, stopper op på tværs af den halve vejbane, således at børnene kan komme (sikkert/usikkert) over vejen foran bussen uden mulighed for at se sig for.

Jeg synes på en måde, at det har en modsat og farlig effekt, når nu det er standart oplæring, at man skal stoppe op og se sig for ved en fodgængerovergang.

Af Peter Jæger Christensen

En kommentar til “Sikre skoleveje: Kig også
på kørsel med skolebus” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Sikre skoleveje: Kig også
på kørsel med skolebus”

  • Angående skolebus skal kommunen nok til at stille nogle krav til sikkerhed i bussen, når kørslen er ude i licitation, en bus der er 30 år gammel er der ihvertfald slet ingen sikkerhed i ved opbremsning og evt. Kollision! Men her blir der også kun set på pengene! Og ikke på vores kære børns sikkerhed!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sikre skoleveje: Kig også
på kørsel med skolebus'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER