Springteam Sæby kom hjem<br> med EM guld og bronze

Springteam Sæby kom hjem
med EM guld og bronze

18. oktober 2016 - kl. 14:31 - af

Dygtige gymnaster fra Spring Team Sæby gjorde det flot ved Europamesterskaberne og hentede flotte medaljer.

17-årige Astrid Jakobsen, 17-årige Camilla Sørensen og 13-årige Anna Hellum deltog fra den 12. til den 16. oktober i EM i TeamGym, som fandt sted i Maribor i Slovenien.

Det var nogle begivenhedsrige og nervepirrende dage ved EM for både de mange familiemedlemmer som havde taget hele vejen til Slovenien, men også for familie, venner og Springteam Sæby som fulgte med bag skærmen derhjemme, mens pigerne først sprang kvalifikation og efterfølgende finale ved EM.

Anna Hellum deltog på Junior mix landsholdet. Hun leverede en flot og fejlfri præstation på rytmegulvet, spring på trampet og spring på banen. Junior mix landsholdet gik hele vejen, og tog EM guldet lige for næsen af Island.

Astrid Jakobsen og Camilla Sørensen deltog på Senior dame landsholdet. De leverede ligeledes en flot og fejlfri præstation på rytmegulvet, spring på trampet og spring på banen.  Senior dame leverende en suveræn præstation i en svær pulje, og fik en flot tredje plads.

Der var hård konkurrence fra de øvrige lande som deltog ved EM i Team Gym. Danmark erobrede i alt tre Guld, en Sølv og en Bronze medalje ved EM i Team Gym.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Springteam Sæby kom hjem
med EM guld og bronze'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER