Sæbys håndbolddamer<br> skal hænge på i toppen

SONY DSC

Sæbys håndbolddamer
skal hænge på i toppen

18. oktober 2016 - kl. 7:30 - af

Sæby Håndboldklubs dygtige damehold i toppen af 2. division spiller igen på hjemmebane i Sæby Fritidscenter søndag den 23. oktober klokken 15 mod AGF Århus.

Efter 14 dages pause er sæbynitterne igen klar til kamp, og hjemmeholdet har fået en flot start på turneringen med en andenplads efter tre kampe og fem point. Senest blev det i Sæby Fritidscenter 33-26 over Hasle KFUM.

-Det bliver spændende at se, hvordan vi står efter en lille pause, vi er dog klar til at give den alt, hvad vi kan i vores bestræbelser på at blive i den gode ende af 2. division i år, siger træner Kim Sørensen.

-Vores modstander AGF er også kommet fint fra start med fire point for tre kampe. I sidste sæson var de i 2 division pulje 2, hvor de sluttede som nummer tre, så det er absolut et hold, vi skal have respekt for. AGF vil formentlig vil være med til at præge 2. division igen i år.

-Vi kan forhåbentlig komme ud til kampen med god selvtillid efter de tre første kampe og en tro på, at de ting vi arbejder med til træning fungerer i weekenderne.

-Ellers vil jeg gerne byde tilskuere, spillere og ledere fra AGF samt dommere velkommen til Sæby Fritidscenter til en forhåbentlig spændende og velspillende kamp.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys håndbolddamer
skal hænge på i toppen'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER