Aros Forsikring er<br> ejet af sine kunder

Aros Forsikring er
ejet af sine kunder

16. oktober 2016 - kl. 8:02 - af

Det giver særlige muligheder for både service og dækning, når forsikringsselskabet er ejet af kunderne. Marketingansvarlig, Lise Kjær orienterer her om selskabet AROS Forsikring, der blev grundlagt i 1921.

AROS Forsikring har specialiseret sig i forsikringer til private kunder, der værdsætter en fair pris og en hurtig og personlig service.

-Og selvom mange andre forsikringsselskaber også fortæller, at de er til for kunderne, har vi måske lidt mere at ha’ det i hos AROS Forsikring.

Tæt personlig kontakt
AROS Forsikring er ejet af sine kunder, og det primære mål er derfor at sikre kunderne bedst muligt – ikke at give afkast til ejere eller aktionærer. Som et gensidigt selskab, der sender AROS Forsikring derimod overskuddet tilbage til kunderne. Med dette ejerforhold er det både i kundernes og selskabets interesse, at AROS Forsikring er et økonomisk stærkt selskab.

-Det er jo vejen til at kunne levere konkurrencedygtige forsikringer til dem, der kan og vil passe på deres ting, og det mærker vi på vores kunders indstilling til forsikring, fortæller Lise Kjær.

AROS Forsikring gør meget ud af den personlige kontakt – både ved en skade og ved eventuelt ændring af forsikringerne.

-Det er vigtigt for os, at kunderne har den dækning, de har behov for. Det sikrer vi blandt andet ved at sende den lokale assurandør Thomas Vilhelmsen fra Sæby ud til kunden i både Hjørring og Sæby-området. Så kan de sammen lave en behovsafdækning på lige netop det niveau, kunden har brug for, fortæller Lise Kjær.

En solid informationsindsats
Har du svært ved at overskue dine forsikringer og ikke mindst, hvordan du er dækket? Så er du langt fra den eneste, og det ved man godt hos AROS Forsikring.

-Vi ved, at folk ikke tænker på forsikring hver dag – og det behøver de heller ikke. Det er os, der som fagfolk skal sørge for, at kunderne har den fornødne information. Derfor gør vi en stor indsats for at holde dem orienterede og opdaterede omkring deres forsikringer, fortæller Lise Kjær.

Selskabet udsender 4-6 nyhedsbreve årligt – for eksempel om nye forsikringstiltag og samtidig giver selskabet gode råd om, hvad man skal være opmærksom på som privat forsikringskunde. Er du interesseret, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på www.aros-forsikring.dk.

AROS Forsikring udgiver også et nyhedsmagasin en gang årligt, der uddyber og følger op på kundernes fordele og muligheder.

Helkundefordele
I den ånd er der selvfølgelig mulighed for at få en række særlige helkundefordele, hvis man samler sine forsikringer hos AROS Forsikring. Blandt andet giver selskabet rabat på forsikringer, selv om man har anmeldt skader.

-Og anmelder man en skade, der trækker på flere forskellige policer, betaler man også kun én selvrisiko.  fortæller Lise Kjær.

Donation til bedre trafiksikkerhed for børn og unge
Kender du til et projekt eller en aktivitet, der fremmer trafiksikkerheden for børn og unge, så er der mulighed for at ansøge om donation.

Aros Forsikring har nemlig sammen med Classic Race Aarhus valgt at donere et beløb, der sammen med overskuddet fra Classic Race Aarhus gør det muligt at donere minimum 200.000 kroner årligt til projekter, der forbedrer sikkerheden i trafikken for de mest sårbare grupper, nemlig børn og unge.

Organisationer, institutioner, skoler og private personer kan ansøge om donation, og vi støtter både store og små projekter i hele landet. Du kan læse mere og ansøge på hjemmesiden www.aros-forsikring.dk, slutter Lise Kjær.

Vil du vide mere?
Læs mere om selskabet og helkundefordele på aros-forsikring.dk
Se hvad kunderne mener om AROS Forsikring på Trustpilot.dk
Du kan også følge Aros Forsikring på Facebook og få gode råd og vejledning til skadeforebyggelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aros Forsikring er
ejet af sine kunder'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger