Unge tilflyttere skaber<br> dejligt nyt liv i Sæby

Unge tilflyttere skaber
dejligt nyt liv i Sæby

15. oktober 2016 - kl. 7:28 - af

Sæby er beriget af en del tilflyttere, som er med til at skabe nyt liv, og en gruppe af de nye sæbynittere er også forældre, som forleden havde samlet hele 27 nyere sæbynitter til en rigtig hyggelig netværksaften på biblioteket.

Formålet var at “…at netværke og lære andre og nye forældre i byen at kende”, og det lykkedes rigtig fint.

-Det var en dejlig aften med en god snak. Vi har fundet sammen efter borgermøderne op til Masterplanen for Sæby, da vi har en fælles interesse i at gøre noget godt for byen også set ud fra børnefamiliernes perspektiv, fortæller en af initiativtagerne Kathrine Møller.

-Vi nye i byen har også brug for at mødes både med hinanden og med de, der har boet her længe. Man har jo naturligt nok ikke så store netværk som tilflyttere, og selv om nogle af os mødes hos hinanden, har vi også brug for at kunne mødes ude i byen og skabe nye netværk.

-Specielt vi mødre har ikke så stort et netværk endnu, for i langt de fleste tilfælde er familierne flyttet til Sæby, fordi manden har familie her i forvejen.

– Det er en skøn by, og Sæby er jo dejligt tæt på meget og har meget at byde på. Mange af de unge tilflyttere kommer fra større byer, hvor der har været flere aktiviteter og muligheder, og vi vil jo gerne være med til at skabe endnu mere liv i Sæby.

-Vi er glade for at være flyttet hertil, og det må jo også være godt for en by, at der kommer nye, som ser på byen med friske øjne, siger Kathrine Møller.

Sæby beriges også af tilflyttere med lidt flere år på bagen, og kombinationen af unge og tidligere unge kan vi vist godt være enige om er rigtig god.

– Jeg håber, at vi på tværs af generationer kan blive endnu bedre til at mødes og udnytte hinandens viden, erfaring og evner til gavn og glæde for alle.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Unge tilflyttere skaber
dejligt nyt liv i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER