Sæby Sports Café spiller<br> med i efterårsferien

Sæby Sports Café spiller
med i efterårsferien

15. oktober 2016 - kl. 7:40 - af

Lige nu peger vejrudsigten på mange indendørs aktiviteter i efterårsferien, og Sæby Sports Café er klar til at tage imod gæsterne med masser af muligheder for hele familien.

-Vi har jo næsten i alt i forskelliger former for brætspil og andre spil, der er billard, storskærm, spillehal, dart og så videre, og så har vi rigtig god plads, fortæller Kurth Larsen fra sportscafeen i Pindborggade.

-Hvor er det bare dejligt at se så mange, der endelig har fundet vejen frem til Sæbys nye og anderledes spise- og hyggested. Til jer, der endnu ikke har været forbi, kan vi fortælle, at stedet er et besøg hver. Der er både, kaffe, kage, mad og spil for ældre og unge, og her er plads til cirka 135 personer, og så er der åbent fra formiddag til sent aften hver dag.

– Så gør som mange andre – tag kollegaerne, vennerne eller bedsteforældrene under armen og giv dem en god oplevelse. Man kunne her også bruge et par timer til hygge og fridag i efterårsferien med børnene eller børnebørnene, siger Kurth Larsen.

Vi viderbringer gerne en anbefaling fra Facebook: Super hyggeligt sted, og rigtig god bøf sandwich, kan anbefales.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Sports Café spiller
med i efterårsferien'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER