Gymnasiet havde gæster<br> fra Hidaka i Japan

Gymnasiet havde gæster
fra Hidaka i Japan

15. oktober 2016 - kl. 8:25 - af

Elever fra Hidaka High School i Wakayama Provinsen i Japan er i denne uge på besøg i Frederikshavn Kommune. Og borgmester Birgit Hansen tog imod i byrådssalen sammen med værterne fra Frederikshavn Gymnasium.

De unge mennesker er på udvekslingsbesøg, og næste år skal gymnasieleverne fra Frederikshavn så den anden vej.

Menuen stod blandt andet på en indføring i dansk politik, og en snak om ungdomsliv og selvfølgelig spørgsmål til borgmesteren.

Den danske tradition med at opfatte politikere som almindelige – omend travle – mennesker gav anledning til stor spørgelyst, og måske bliver den danske uformmelle tone nu genfortalt i Hidaka. Og hvem ved – måske på vendelbosk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gymnasiet havde gæster
fra Hidaka i Japan'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER