Far og søn flytter til Sæby<br> og åbner ny slagterbutik

Far og søn flytter til Sæby
og åbner ny slagterbutik

15. oktober 2016 - kl. 14:42 - af

Tilflyttere skaber nyt liv i Sæby, og to af dem åbner 16. januar slagterforretning – Slagter Tranholm – samme sted som den nuværende Slagter Engen i Vestergade 32.

Det er farmand Leif, der flyttede til Sæby i 2015, og sønnen Morten, som flytter fra Aalborg til Sæby ved årsskiftet, der har overtaget lejemålet i Vestergade, hvor Slagter Engen har haft slagterbutik i flere år.

– Vi var på kig efter et sommerhus i Sæby, men det er svært at få et sommerhus, der ikke er på lejet grund. Det ønskede vi ikke at investere i, så vi købte et helårshus meget tæt på stranden i Sæbys nordlige del og flyttede til byen. Vi er rigtig glade for at bo her, forklarer Leif Tranholm.

Både han og sønnen er udlærte slagtere, og begge arbejder hos Slagter Ole i Nørresundby, som Leif også er medejer af  indtil årsskiftet.

– Vi hørte, at den nuværende slagter i Vestergade i Sæby havde opsagt lejemålet, og så slog vi til og fik en aftale. Vi skal altså fortsætte med at arbejde sammen, som vi har gjort i 10 år hos Slagter Ole, og det glæder vi os til, siger Leif Tranholm.

Morten er 23 år og begyndte altså at arbejde i slagterbutikken i Nørresundby som 13-årig. Leif har arbejdet der i 31 år og har været medejer i 18 år.

I Sæby vil far og søn drive slagterforretningen Slagter Tranholm efter de gode gamle dyder, hvor alt bliver hjemmelavet.

– Vi går ikke på kompromis med kvalitet. Sådan har vi altid arbejdet, og det bliver vi ved med. Slagterfaget er et godt håndværk, og det skal man værne om. Vi får eget pølsemageri med et stort udvalg og eget røgeri med for eksempel hamburgryg og bacon. Vi er vant til at lave alt selv, og sådan bliver det også i vores kommende slagterbutik i Sæby.

Slagter Tranholm vil indføre en række nyheder blandt andet egnsretter på frost, som kunderne kan købe med hjem lige til at varme op, så man selv blot skal sørge for tilbehøret, som naturligvis også kan købes i butikken.

-Det er noget, vi ved er populært hos mange. De mange gæster i sommerhuse, i lystbåde og på campingpladserne vil gerne have noget nemt og godt specielt den første dag, de ankommer. Vi får også dagens ret hver dag fra klokken 11, og vi har mange andre planer i støbeskeen, siger Leif Tranholm.

Far og søn overtager lejemålet 1. december og begynder så en totalrenovering og ombygning.

De skal nu i første omgang have ansat en delikatesseassistent eller en smørrebrødsjomfru, og senere vil det vise sig, hvor mange flere, der skal ansættes i Vestergade.

Leif Tranholm er som antydet en rutineret slagter og har også haft en række tillidsposter i slagtermesterforeningen. Han har også været kåret som Årets Æresslagter og han gennem årene uddannet mange nye håndværkere – butiksslagtere. Det er faktisk blevet til i alt 19 af slagsen.

SæbyAvis.dk ønsker Slagter Tranholm tillykke med overtagelsen og velkommen til Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Far og søn flytter til Sæby
og åbner ny slagterbutik'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger