Sæbys fodboldherrer skal<br> rejse sig efter nederlag

Sæbys fodboldherrer skal
rejse sig efter nederlag

14. oktober 2016 - kl. 18:52 - af

Skjold Sæbys fodboldherrer i Danmarksserien spiller lørdag klokken 13.30 på Sparekassen Vendsyssel Arena i Sæby mod Holstebro.

Sæbynitterne skal forsøge at rejse sig efter nederlag i lørdags til Lystrup på 1-2 efter to sejre i træk. Det kan blive en vanskelig opgave mod Holstebro, idet Sæby har flere spillere i karantæne. Og en træner, idet Nikolaj Dorff af dommeren i Lystrup blev vist bort – vist nok for at brokke sig.

– Jeg fik en spilledags karantæne og må kun være sammen med spillerne indtil en time før kampen. Derefter må jeg se kampen fra tilskuerpladserne. Værre er det, at vi også har Søren Hansen og Alexander Pedersen i karantæne. Til gengæld er Daniel Overlade og Morten Honoré tilbage efter småskader, og Morten Bøgh er tilbage efter en længere pause, fortæller træneren.

Skjold Sæby mødte i sæsonens første kamp – og klubbens første kamp i landets fjerde bedste række Danmarksserien – netop Holstebro på deres bane. Hjemmeholdet vandt den lige kamp på et mål i kampens sidste minutter.

– Holstebro har et meget ungt hold og nogle rigtig gode spillere, så vi skal virkelig være klar. Vi håber, at mange tilskuere vil komme og heppe på spillerne.

Skjold Sæbys YouTupe kanal har herunder en snak med holdets Søren Hansen, der må se kampen fra sidelinjen sammen med træneren og Alexander Pedersen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys fodboldherrer skal
rejse sig efter nederlag'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER