Glashuset i Sæby holder<br> kundeaften i november

Glashuset i Sæby holder
kundeaften i november

14. oktober 2016 - kl. 13:05 - af

Glashuset på Gasværksvej 40B i Sæby holder den årlige kundeaften torsdag den 17. november fra klokken 19-21.

Meget aktuelt laver Glashuset også glaskunst, som passer til alle højtider. Det kan for eksempel være nisser til jul, kyllinger til påske, studenterugler til studentertiden og meget andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan laves.

På denne kundeaften gives 20 procent på alt i butikken – og huset byder på kaffe og kage som kan nydes i værkstedet. Tilmelding via Facebook.

I Glashuset finder man flot og unik glaskunst, som alt sammen er lavet på eget værksted. Huset designer selv alt og i mange farver, så der er noget for enhver smag. Der laves fade, navneskilte, figurer, billeder, små huse og meget andet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Glashuset i Sæby holder
kundeaften i november'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER