Schwåmpis Venner spiller<br> i Mølholt Forsamlingshus

Schwåmpis Venner spiller
i Mølholt Forsamlingshus

13. oktober 2016 - kl. 11:05 - af

Fredag den 4. november klokken 19 bliver der fest i Mølholt Forsamlingshus, når gode gamle Schwåmpis Venner kommer forbi og giver et nummer – ja sikkert en hel del numre.

Schwåmpi´s Venner består af disse fem talenter:
Jens Ole Jensen har været med hele vejen – og var med til at sætte Schwåmpis på skinner tilbage i 1979-80. Da han stoppede sin fodboldkarriere, kastede han sin kærlighed på irsk folkemusik og lærte på få år op til flere akkorder på sin dengang rimelig dyre Ovation-guitar. I dag er den skiftet ud med en Martin HD28, og hans stemme har altid været Schwåmpis’ varemærke.

Henrik Nelleman startede i Schwåmpi´s Venner 2014. Han har været musiker næsten hele han liv, og hans store musikalitet gør, at han kan spille en masse instrumenter. Han er kendt fra ” Hoop ” og ” John´s Bedste”. Ebbe Dissing havde i mange år udøvet forskellige former for musik, sideløbende med sin lærergerning. Hans banjo- og mandolinspil er stadig af høj klasse, og når han ellers kan abstrahere fra sine to store lidenskaber, jagt og fiskeri – er han – og har han – med sine fremragende tekster – været en vigtig brik i Schwåmpis’ comeback til den danske folkemusik scene.

Lasse Hansen var i de første mange år 1. reserve på holdet. Når Henning var forhindret, trådte den store smed fra Hjørring gladeligt ind i gruppen og tryllebandt publikum gang på gang. Han har mange års erfaring på harmonika, og har i tidens løb været medlem af diverse musikgrupper. Lasse er, med sit smittende men stilfærdige humør med til at sprede hygge, når Schwåmpis underholder. Han blev for alvor fast mand i årene 2005-10.

Finn Bjerning startede sammen med Peter Bak Schwåmpi´s Venner. Han lagde lokaler til øveaftener, og var med på cd´en Nordenfjords, og hans fløjtespil kan såmænd også høres på “Røde Rosa ” fra cd´en ” Alt med måde.” Han valgte sin karriere som leder af Vej og Park i Brønderslev, og vendte sammen med John tilbage til gruppen i forbindelse med gruppens 30 års jubilæum. Finn har ud over sin Guld guitar nu også slået sig på fløjtespil.

Billetter bestilles på mailen johnnysvenningsen1960@gmail.com – man angiver navn, telefonnummer og antal billetter i mailen.

En kommentar til “Schwåmpis Venner spiller
i Mølholt Forsamlingshus” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Schwåmpis Venner spiller
i Mølholt Forsamlingshus”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Schwåmpis Venner spiller
i Mølholt Forsamlingshus'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER