Sæby Sports Café har travlt<br> og søger medarbejder

Sæby Sports Café har travlt
og søger medarbejder

13. oktober 2016 - kl. 7:55 - af

Den nye sportscafe i Sæby har brug for en medarbejder til 10-20 om ugen, da der er travlt i den spændende sportscafe på hjørnet af

Jobopslaget lyder:
Medarbejder søges ca.10-20 timer om ugen. Vi søger en m/k over 20 år, KUN med erfaring indenfor betjening og lettere tilberedning af mad.
Du skal have gåpåmod, arbejde selvstændig, kan håndter stressede perioder og være fleksibel. Godt humør og initiativrig er også et plus.
Send en ansøgning på mail med foto til saebysportscafe@outlook.com, gerne hurtig.

Indehaver Kurth Larsen fortæller om Sæby Sports Café, der åbnede tidligere på året:
-Vi har mange tilbud til vore gæster og meget åbne over for gode ideer til, hvad sportscaféen kan bruges til. For eksempel vil vi gerne lægge lokaler til turneringer i dart og pool, så det er bare at komme ned og lave en aftale. Vi har faciliteterne og stiller dem gerne til rådighed.

Sæby Sports Café har naturligvis alt i Danske Spil. Der er blandt andet en spillehal og alle mulige forskellige brætspil, kortspil, pool, dart og bordfodbold med mere og mulighed for at få lidt god mad og kolde drikke.

-Alle aldersgrupper er velkomne hos os, og vi har jo åbent fra 10-24 samt senere, når der er store sportskampe på storskærmen. Man også kan få noget godt mad – også til at tage med hjem – og en god kop kaffe med kage eller kolde drikke. Vi håber, at også mange ældre kunne have lyst at komme her og spille skak med videre, siger værten.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Sports Café har travlt
og søger medarbejder'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER