Sæbys 1. division damer inkasserede endnu et nederlag

Sæbys 1. division damer inkasserede endnu et nederlag

12. oktober 2016 - kl. 12:51 - af

Sæby var forberedt på et stormløb fra AUS side. Det stærke Århus hold holder normalt et meget højt tempo hele kampen igennem, og dette blev også tilfældet denne gang.

Første periode: AUS sætter Sæby under pres lige fra første sekund, hvor hjemmeholdet bringer sig foran 7-0, inden Sæbys Henriette Sørensen får sat en 3- point scoring. AUS viser denne periode at være det bedste hold. Hjemmeholdet vinder perioden 17-9.

Anden periode: Sæby starter denne periode bedst, efter at have skiftet over til et andet type ”zone forsvar”. Sæbys Louise Munck, som i dette opgør var en af Sæbys bedste spillere, starter perioden med første Sæbyscoring. Sæby henter ind på AUS til stillingen 20-17 efter 6 minutters spil. Desværre går Sæbys angreb i stå, mens AUS er mere stabile i deres angreb. AUS udbygger føringen til 30-19 ved halvleg.

Tredje periode: Sæby er igen med fra start, hvor specielt Henriette Sørensen er stærkt spillene og scorer i tre angreb i træk til stillingen 32-25. Sæby vinder perioden med et enkelt point, men desværre ikke er nok til at ryste hjemmeholdet, der ved periodens slutning fører 43-33.

Fjerde Periode: Sæby er igen godt med fra periodestart, hvor holdet holder kontakt frem til 6 minut ved stillingen 47-38. Desværre som tidligere i kampen virker Sæbys angreb ikke optimalt, så AUS øger i slutningen føringen til en sikker sejr på 57-38.

Scoringer for Sæby: Henriette Sørensen 12 point, Louise Munch 8, Signe Brandt 7, Line Ypkendanz 6 og Christina Legaard 5.

”Vi havde i denne kamp godt styr på forsvaret, specielt i de sidste tre perioder, men vores angreb fungerede ikke som det kunne og skulle. Vi er ikke tålmodige nok, og hjælper ikke hinanden, når vi er pressede i angrebet, og når det endelig kommer til afslutninger, så er vi for upræcise. Men det har vi nu 14 dage til at rette op på, inden næste kamp”, udtaler træner Henrik Hansen efter kampen.

Serie 1 Herrer mødte på udebane Hjørring 2
Det blev desværre set med Sæby øjne til en storsejr til hjemmeholdet på hele 75-31. Sæbys herrer kunne ikke følge med det hurtige og fysisk stærkt spillende hjemmehold. Allerede fra kampstart kom Sæby hurtigt bagud, og ved halvleg var de bagud 36-16. Holdet manglede en del rutinerede spillere, og det unge mandskab kunne ikke hamle op med stærke Hjørring.

U-12 Drenge
Deltog i Aalborg i en grandprix kamp mod netop Aalborg. Et KÆMPESTORT tillykke til Sæbys seje U12 drenge, som fik en velfortjent sejr over Aalborg med resultatet 53-41. Sæby var foran fra start til slut og spillede en rigtig god kamp.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys 1. division damer inkasserede endnu et nederlag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER